WITT

Koopwoningen in Woerden

Voor ieder wat wils

WITT is een wijs nieuwbouwplan met 112 koopwoningen in Woerden. Voor elk huishouden, voor elke portemonnee, voor elke leeftijd of woonwens biedt WITT een nieuw duurzaam en toekomstbestendig thuis.

Appartementen - Koopwoningen Woerden - Nieuwbouwproject WITT
Appartementen

In drie kleinschalige gebouwen langs het spoor komen circa 74 appartementen die variëren in grootte van ca. 40 m2 tot maar liefst 130+ m2. Het prijsniveau van de goedkope koopappartementen ligt tussen € 160.000 en circa € 225.000 v.o.n.*. Voor de appartementen en de penthouses variëren de vrij-op-naam-prijzen van € 240.000 tot circa € 550.000.

Ontdek de appartementen

Eengezinswoningen - Koopwoningen Woerden - Nieuwbouwproject WITT
Eengezinswoningen

De eengezinswoningen met een verwachte v.o.n.-prijs tussen € 370.000 en € 560.000 zijn in sets van drie tot zes woningen geclusterd. Deze stoere woningen rondom de gezamenlijke binnentuin komen voor met zowel drie als vier woonverdiepingen en variëren in grootte van 140-210 m2.

Ontdek de eengezinswoningen

De binnentuin, een groene oase

Het hart van het nieuwbouwproject wordt gevormd door de binnentuin. Het binnengebied vormt een groene oase waar straks alle bewoners van WITT van kunnen genieten. De binnentuin is het verlengde van de eigen privétuin waar alle eengezinswoningen over beschikken. Er komen twee entrees naar de binnentuin en het is dé verbindende factor. Op een bankje klets je bij met de buren en spelen de kinderen op de prachtige trap met glijbaan. In het middengebied komen onder de terrastuinen voldoende parkeerplaatsen voor alle eengezinswoningen. De openbare ruimte in WITT is daardoor veilig en groen om in te spelen en te verblijven. Dat is genieten met een grote G.

Levendig dorp in de stad

Woerden is erg geliefd bij haar inwoners. Niet alleen vanwege de groene, bijna dorpse sfeer en de gunstige ligging; Woerden heeft ook veel te bieden op het gebied van vrije tijd, sport en cultuur. De stad biedt voor ieder wat wils. De variatie aan verschillende woningtypes en een grote bandbreedte in prijs maakt het dat ook WITT voor veel verschillende huishoudens aantrekkelijk is. De stedelijke opzet en de stoere architectuur van de woningen in combinatie met de kindvriendelijke groene openbare ruimte en gezellige binnentuin geeft WITT het gevoel een levendig dorps buurtje in de stad te zijn. Zeg gerust: the best of both worlds.

Heb je vragen?

Heb je vragen over nieuwbouwproject WITT in Woerden? Kijk dan eens op de veel gestelde vragen sectie op deze website.

Veel gestelde vragen

Zoekvenster sluiten