WITT

Koopwoningen in Woerden

Zóveel verschillende plattegronden, dit is wat ze delen: Ruimte.

WITT is een wijs nieuwbouwplan met 87 koopwoningen in Woerden. Woonwensen voor mensen die ruimte zoeken. WITT biedt een nieuw, duurzaam en toekomstbestendig thuis.

Appartementen - Koopwoningen Woerden - Nieuwbouwproject WITT

Appartementen

 

In drie kleinschalige gebouwen langs het spoor komen 74 appartementen die variëren in grootte van ca. 65 m2 tot maar liefst 134 m2.

Van deze 74 appartementen bevinden zich 21 koopappartementen in gebouw A en 28 koopappartementen in gebouw C. De 25 appartementen in gebouw B worden aangeboden voor huur via Woningnet.

Ontdek de appartementen

Eengezinswoningen - Koopwoningen Woerden - Nieuwbouwproject WITT

Eengezinswoningen

 

De eengezinswoningen liggen allen rondom de gezamenlijke binnentuin en komen voor in 3 varianten:  2,5  woonlaag, 3 of 4 woonlagen en variërend in breedte, diepte én grootte; van 145 m2 t/m 209 m2 woonoppervlak. Er zijn woningen met een tuin op de begane grond en woningen met een riante dektuin op de 1ste verdieping. Er zijn zelfs woningen met aanvullend een dakterras.

Ontdek de eengezinswoningen

De binnentuin, een groene oase

Het hart van Witt wordt gevormd door de gezamenlijke binnentuin. Het binnengebied vormt een groene oase waar straks de bewoners van de eengezinswoningen in WITT van kunnen genieten. De binnentuin is het verlengde van de eigen privétuin waar alle eengezinswoningen aan grenzen. Er komen twee entrees naar de binnentuin en het is dé verbindende factor; samen tuinieren, bbq-en en op een dag misschien weer samen het Nederlands elftal aanmoedigen! De binnentuin is van WITT is veilig en groen om in te spelen en te verblijven. Dat is genieten met een grote G.

Onderdeel van het binnengebied is, naast de binnentuin, het gezamenlijke parkeerhof. Onder de dektuinen/terrastuinen van bouwnummers 23 tot en met 39 komen voldoende parkeerplaatsen voor alle eengezinswoningen. De bewoners van de eengezinswoningen worden lid van een VvE zodat de binnentuin en het parkeerhof beheerd en onderhouden worden.

Levendig dorp in de stad

Woerden is erg geliefd bij haar inwoners. Niet alleen vanwege de groene, bijna dorpse sfeer en de gunstige ligging; Woerden heeft ook veel te bieden op het gebied van vrije tijd, sport en cultuur. De stad biedt voor ieder wat wils. De variatie aan verschillende woningtypes en een grote bandbreedte in prijs maakt het dat ook WITT voor veel verschillende huishoudens aantrekkelijk is. De stedelijke opzet en de stoere architectuur van de woningen in combinatie met de kindvriendelijke groene openbare ruimte en gezellige binnentuin geeft WITT het gevoel een levendig dorps buurtje in de stad te zijn. Zeg gerust: the best of both worlds.

Heb je vragen?

Heb je vragen over nieuwbouwproject WITT in Woerden? Kijk dan eens op de veel gestelde vragen sectie op deze website.

Veel gestelde vragen

Zoekvenster sluiten