WITT

Ondertekening WITT

18 februari 2019 | Nieuws | yoreM B.V.

Maandag 18 februari 2019 heeft de gemeente Woerden de grondexploitatieovereenkomst gesloten met Synchroon. De ondertekening maakt een nieuwe stedelijke duurzame woonbuurt mogelijk op de voormalige locatie van Tuincentrum Pels aan de Johan de Wittlaan in Woerden.

Het nieuwbouwproject WITT, vernoemd naar de straat waar het project aan ligt, bestaat uit een mix van 40 rij- en hoekwoningen en circa 60 appartementen in drie stoere gebouwen langs het spoor. Tussen de eengezinswoningen ontstaat een prettig en veilig binnengebied waar kinderen vrijuit kunnen spelen. In een groene zone tussen de appartementen en de woningen ligt het fietspad richting NS-station en het gezellige centrum van Woerden. Bereikbaarheid en voorzieningen op loop- en fietsafstand zijn gegarandeerd.

De verkoop van de woningen in WITT, wat overigens ook een Engelse jongensnaam met de betekenis leven en wijs is, zal nog voor de zomer starten. Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan aan als geïnteresseerde en volg ons op Facebook.

Zoekvenster sluiten